I´M SO SORRY...
2012-05-28 / 15:37:39 / Allmänt

Sorry att jag inte bloggat på länge men jag börja tappa lusten när jag inte vet vad jag ska skriva om...
Men jag kan ju berätta lite om vad somm hänt den senaste tiden.
Shelly har just haft en skrittvecka, men är nu tillbaka. Just nu håller vi på att träna kondition förfullt! I förrgår hade jag tänkt att vara i skogen barbacka, men när jag kom dit var sadelkammaren låst och vi hade ingen nyckel... Så då fick jah ta grimma och grimmskaft . Asså snacka om att man har snäll ponny om man kan fara ut och galoppera i skogen med grimma å grimskaft!! men i går var jag i galoppbacken och galoppera uppför 3 gånger å sista gången la jag upp ett litet hinder å Shelly flögöver med örona rakt fram! Hon tyckte det var superskojsigt!

I helgen har jag gjort lite av varje. I fredags bakade jag å Linnea förfullt till Helena´s öppethus som var på lördagen. På lördagen hade jag först "uppkörning", först var vi å körden en bana och sedan i trafiken där jag egentligen skulle i 2 timmar men jag behövde bara köra i ca 35min, Yeah!! Men nu måste jag vänta ca 1 1/2  månad innan jag får göra provet.. aja. Men efter körningen gick jag på marknaden ett tag innan vi for hem till Helena. I går vid 2 for vi till stan å sedan var vi hos mormor å åt tårta, supergott!! Men idag haar jag varit hemma för jag mår verkligen inte bra... Ser väll hur jag må i morgon om det blir skola eller inte, men hare gött :D/Toove




Kulturnatta mm....
2012-05-19 / 22:39:22 / Allmänt

Hejsan svejsan! Känner verkligen att det var längesen jag bloggade. Men nu har jag fått en liten stund över. Igår var jag hos mormor vi gick på stan ett tag å hittade 2 snygga klänningar, 2 linnen, 1 blus och 1 par shorts. Idag haar jag å Julia varit på kulturnatta, vi gick där bara ett tag. Efter 4 vart det bara drygt... Men hittade lite små prylar då 1 linne, lösnaglar å lite smink. När jag kom hem for jag till stallet med pappsen å gick med Shelly en stund. Men nu drar jag mig till sängs :) /Toove



Ponnyplutt
2012-05-09 / 21:49:34 / Allmänt

Dagens träning med Shelly gick super. Det var första uteträning för mig å Shelly. Hon var så himla pigg och stog å stutsa innan jag skulle börja att galoppera!! Så nu har vi fått order av Spencer att göra klassen byten så jag hoppar första dagen 110 och andra dagen 110 å 120, grymt taggad!! Men nu ska jag dra mig till sängs för att ladda batterierna tills i morgon, bye bye!

Nya äventyr för Pottisen!
2012-05-05 / 20:15:17 / Allmänt

Nu har lilla Pottisen startat ett nytt äventyr i Robertsfors hos lilla David. Hon kommer få det super! Känns lite tomt i stallet utan skruttan... Men jag lovar att jag kommer fara och hälsa på henne :D Shelly fick bara vara själv i 6 timmar innan hon fick en ny hagkompis. Nu har hon Sandras lilla söta B-ponny Slowie som sällskap. De verkar gilla varandra, för båda dom verkar tycka att bråka är ingen ideé.

I helgen skulle det egentligen vara träning för Lena Kamnesky men tyvär vart hon sjuk så det blir väll någon annan träning till veckan. Men nästa helg drar jag och Shelly till Vännäs för att tävla. Så under denna vecka och nästa vecka har/ska jag jobba mycket intervaller så att konnditionen är på topp.

Men nu ska jag å Joel gå och göra fruktsallad, bye bye/ Toove


Fly me to the moon!
2012-05-01 / 21:48:43 / Allmänt

Har verkligen inte haft tid eller ork för att blogga men nu slänger jag in ett inlägg innan jag går och lägger mig. I går var jag i stan med Alicia, köpte bara en tröja från Bikbok. Idag var det klubbtävling men valde att avstådå Shelly hoppat ganska mycket och det är träning för Lena Kamensky i helgen å helgen efter är det tävling i Vännäs då jag tänkt att hoppa fösta dagen LB som är mountian horse och sedan LA å andra dagen tänkte jag hoppa LB+5 som är Vännäshoppet där man kan vinna 1000kr!!!! Ska bli riktig kul. Men det var ju egentligen tänkt att det skulle vara Div 1 i Vännäs men då var det Vindeln och Piteå som hade anmält lag... Grymt tråkigt. Aja jag får väl satsta på de andra klasserna i stället :D

Men just nu har jag suttit och pluggat lite tyska... Men måste nog även läsa lite ur moppeboken då jag är med på en moppekurs, men det dåliga är att jag får ända inte gör provet då jag fyller år(i juli)...  Just ja jag har klippt ihop en film från Sundsvallstävlingen. Så här kommer en länk till den och även en bild på tröjan jag köpte. Men nu ska jag nog dra mig tillbaka till pluggande.

Bye bye/ Toove


http://www.youtube.com/watch?v=sY1wPEUDarE

RSS 2.0